Blog

Pressupost Argentina

Una de les principals preocupacions abans de marxar de viatge és calcular què gastarem. El nostre pressupost d’Argentina us ho posa fàcil.

Llegir més »

Perito Moreno

El Perito Moreno és el glaciar més visitat d’Argentina. Sentir rugir aquesta enorme massa de gel no us deixarà indiferents. Us expliquem com anar-hi.

Llegir més »
comodoro rivadavia destacada

Comodoro Rivadavia

La ciutat del petroli que té gent collonuda! Estàs de passada a Comodoro Rivadavia i no saps què fer, nosaltres t’ho aclarim.

Llegir més »
el chalten foto defecte

El Chaltén

El Chaltén és un poble envoltat de cims nevats i natura.Vine a conèixer la capital del senderisme d’Argentina amb nosaltres.

Llegir més »
Atacama por libre per lliure san pedro de atacama por libre

San Pedro de Atacama per lliure

San Pedro de Atacama és un somni per molts viatgers, però és un destí car. En aquest post us ensenyarem om recórrer-ho de forma barata i els millors lloc per visitar en un itinerari de 4 dies per la zona.

Llegir més »

Salta i el nord oest d’Argentina

Salta i el nord-oest d’Argentina són dos joies d’Argentina que no molts coneixen, incloure’ls en el vostre viatge és una gran elecció. En aquest post us convencerem a anar-hi i us explicarem com arribar als pobles de Tilcara, Humahuaca i els altres llocs turístics.

Llegir més »