Nurbi i Mireia Nosaltres Anemhi

En Norbert i jo, som una parella de culs inquiets. I la nostra història, com no podia ser d’una altra manera, va començar amb un avió. Jo marxava dos mesos a Irlanda i en Norbert es va presentar a veurem per sorpresa. Des de llavors, ANEM junts pel món i per la vida.

Fins fa poc, estàvem ubicats a Girona on teníem el nostre fantàstic pis de lloguer i feines estables. Els dilluns a la feina sempre ens feien la  mateixa pregunta: aquest cap de setmana què heu fet? La resposta mai era peli, sofà i manta. Descobrir llocs de Catalunya, pujar cims i agafar vols eren les nostres activitats habituals dels dissabtes i diumenges.

I així va començar tot, poc a poc ens vam convertir en aquella persona a qui demanes consell quan vols marxar de viatge o  descobrir algun lloc nou.

Dos vegades a l’any, aprofitant fins l’últim dia de les nostres vacances fèiem grans viatges. Nepal i Costa Rica el primer any (2016); Marroc i Xina el segon (2017); Islàndia i Praga el tercer (2018).   Va ser després del viatge a Xina que vam veure que les nostres ganes de viatjar eren insaciables, la Mireia ja pensava en la següent destinació abans de que l’avió aterrés. I, a principis del 2018 vam decidir estalviar per poder comprar un bitllet de només anada i fer allò que les àvies diuen: VOLTAR MÓN!