Islàndia

mapa islàndia
viaje islandia Islàndia en 15 dies Islandia en 15 días

Islàndia en 15 dies

Una illa, un cotxe i qui tu escollis. Hi ha algun pla que us soni millor? En aquest post trobareu un itinerari per conèixer Islàndia en 15 dies sense deixar-vos quasi res. Què me’n dieu, engeguem els motors?

Llegir més »
presupuesto islandia

Pressupost viatge Islàndia

Islàndia és un dels països més cars d’Europa, si heu decidit anar-hi de viatge us interessarà llegir quan hem gastat i en què ens hem gastat els diners. Un bon càlcul del pressupost pel viatge a Islàndia us evitarà maldecaps un cop allà.

Llegir més »
catarata islandia Hraundfossar

Cascades d’Islàndia

En aquest post sobre Cascades d’Islàndia t’ensenyem les cascades que nosaltres vam visitar durant el nostre viatge de 15 dies a Islàndia perquè et sigui més fàcil decidir quines vols incloure en la teva ruta.

Llegir més »
trekking laugavegur colores anemhi Islàndia en 15 dies

Trekking Landmannalaugar

Si sou dels que escolteu la crida de les muntanyes, som iguals. Afegir al teu itinerari per Islàndia el trekking de Laugavegur no us decebrà. Quatre dies trepitjant muntanyes de colors, creuant rius, envoltar-se de glacials i de planícies verdes. El trekking de Landmannalaugar té de tot, serà per això que està inclòs entre els millors trekkings del món?

Llegir més »