Pressupost viatge Islàndia

Islàndia és un dels països més cars d’Europa, si heu decidit anar-hi de viatge us interessarà llegir quan hem gastat i en què ens hem gastat els diners. Un bon càlcul del pressupost viatge Islàndia us evitarà maldecaps un cop allà.

A continuació us ensenyem gràficament per tal que sigui senzill d’entendre en què hem gastat els calers. 

Com podeu veure els gràfics circulars del pressupost viatge Islàndia especifiquen dins de cada categoria de despeses, on hem gastat més. Si ens fixem en el cercle dels allotjaments veurem que un 39,1% ens ho vam gastar en els refugis per fer el trekking de Landmannalaugar. Si no voleu fer-lo, això que us estalvieu!

La partida d’allotjament també es pot reduïr si heu arrendat una campervan o un vehicle on dormir en comptes d’un cotxe normal com vam fer nosaltres.

Al final tot depèn del tipus de viatger que siguis, si et conformes amb veure Islàndia des del cotxe pots estalviar-te algunes de les activitats de turisme actiu incloses al nostre pressupost viatge Islàndia com són caminar amb crampons per sobre del glacial o fer snorkel a Silfra. 

Per últim, us aconsellem que tingueu en compte que la partida de menjar difícilment es pot reduïr, vam anar sempre a comprar als Supermercats més econòmics ( BONUS) i durant els 4 dies de trekking la nostra alimentació va ser molt bàsica. Si voleu podeu carregar més menjar a las maletes que factureu però hi ha un màxim de 3kg de menjar per maleta, segons tenim entès.

> Dubtes? Segueix-nos i contacta'ns!

> T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la!