Comodoro Rivadavia

"El 12 de diciembre de 1907 comenzó a salir un líquido aceitoso, burbujeante, con olor a kerosene. En la mañana del día 13, el equipo continuaba perforando y al llegar a los 540 metros de profundidad comenzó a surgir una “materia viscosa”. Inmediatamente se comunicó, vía telegráfica, la novedad a Buenos Aires, cambiando así la historia económica, política, social y social de la nación"
Municipalitat de Comodoro Rivadavia

Comodoro Rivadavia, coneguda com la ciutat del petroli és un lloc ple de bona gent. Aquesta ciutat de 183.000 habitants situada a la província de Chubut es pot visitar en un parell de dies. Encara que per nosaltres va ser una ciutat de pas us explicarem que vam fer i que haguéssim pogut fer.

Per nosaltres Comodoro era la porta d’ accés a la Patagonia, hi vam arribar amb avió des de Buenos Aires. Si bé, el més habitual en una ruta per Argentina és entrar a la Patagonia per Puerto Madryn i aprofitar per veure balenes i pingüins. Nosaltres a Puerto Madryn no hi vam anar però hauria estat una bona idea.

Què fer a Comodoro Rivadavia

MUSEU DEL PETROLI

Ruta del Petroli

MUSEU FERROPORTUÀRI

RADA TYLLI

ANAR A LA PLATJA

Comodoro Rivadavia

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

A Comodoro Rivadavia vam allotjar-nos a través de Couchsurfing a casa de la Mariana i la seva filla. No ens cansarem mai de repetir que CS és una gran experiència i a Comodoro és quasi un delicte passar de llarg sense conèixer les noies del grup Couchsurfing Rivadavia: Mariana,Sol,  Flor, Analia…  amb elles vam fer una “choripaneada” boníssima i ens ho vam passar d’allò més bé.

Sentir-se com a casa quan s’està de viatge és difícil, moltes gràcies! Sabeu on també ens van acollir com a reis? Mireu la nostra experiència a Mendoza.

> Dubtes? Segueix-nos i contacta'ns!

> T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la!