Argentina

click map Buenos Aires Iguazú Salta i Jujuy Perito Moreno Comodoro Rivadavia Fitz Roy El Chaltén Mendoza

Pressupost Argentina

Una de les principals preocupacions abans de marxar de viatge és calcular què gastarem. El nostre pressupost d’Argentina us ho posa fàcil.

Llegir més »

Perito Moreno

El Perito Moreno és el glaciar més visitat d’Argentina. Sentir rugir aquesta enorme massa de gel no us deixarà indiferents. Us expliquem com anar-hi.

Llegir més »
comodoro rivadavia destacada

Comodoro Rivadavia

La ciutat del petroli que té gent collonuda! Estàs de passada a Comodoro Rivadavia i no saps què fer, nosaltres t’ho aclarim.

Llegir més »
el chalten foto defecte

El Chaltén

El Chaltén és un poble envoltat de cims nevats i natura.Vine a conèixer la capital del senderisme d’Argentina amb nosaltres.

Llegir més »

Salta i el nord oest d’Argentina

Salta i el nord-oest d’Argentina són dos joies d’Argentina que no molts coneixen, incloure’ls en el vostre viatge és una gran elecció. En aquest post us convencerem a anar-hi i us explicarem com arribar als pobles de Tilcara, Humahuaca i els altres llocs turístics.

Llegir més »
Cascadas cataratas de iguazú argentina

Cascades d’Iguazú

Les Cascades d’Iguazú són una de les meravelles naturals del món. Vols sentir l’aigua esquitxar-te la pell? En aquest post us aclarim els dubtes sobre com arribar-hi, on dormir i com visitar-les , entre altres.

Llegir més »