Pressupost Argentina

Argentina és un país enorme, de nord a sud hi ha 3.800 km. Nosaltres vam visitar moltes zones del païs incloent la famosa Patagonia Argentina i per tant vam moure’ns molt.  Si heu decidit anar-hi de viatge us interessarà saber que les llargues distàncies suposen gastar més en transport.

A continuació us ensenyem gràficament per tal que sigui senzill d’entendre en què hem gastat els calers. 

Anem a analitzar els gràfics que us hem mostrat. En total cadascú de nosaltres ha gastat 1000,78 euros per una estada total de 38 dies al païs (sense incloure els vols internacionals).

La nostra principal despesa ha estat en transport i com veieu, hem gastat molt poc en allotjament. Hem gastat poc en allotjament perquè hem fet molt de Couchsurfing i perquè teníem alguns amics a qui vam anar a visitar, també dúiem tenda d’acampar però a Argentina només la vam fer servir una nit (només vam pagar allotjament 12 dies del total de 38 dies).

Pel que fa a l’oci, hem pagat entrada als llocs més turístics: les Catarates d’Iguazú i el Perito Moreno, per exemple. Nosaltres som poc de contractar tours i sempre que podem fem les excursions per lliure, com l’excursió al Fitz Roy. Tanmateix, a alguns llocs com la Serranía del Hornocal necessites que un coche que et pugi fins allà.

Malauradament pels argentins, estan vivint una crisi econòmica que ha devaluat moltíssim la seva moneda. Quan nosaltres hi vam anar (Febrer 2019) el canvi era de 1€=45 pesos uns mesos més tard el canvi era de 1€=62,5 pesos. Tingueu en compte que els bancs permeten retirar poca quantitat de diners i que cap banc argentí permet retirar sense cobrar comissió. Us recomanem que dueu els euros en efectiu i els canvieu allà. 

Si ja heu decidit que Argentina serà el vostre proper destí però no teniu clar quins llocs visitar, aquí teniu tot el que nosaltres hem vist.

> Dubtes? Segueix-nos i contacta'ns!

> T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la!