Visitar Moray i Maras per lliure

Al visitar Moray i Maras per lliure notareu que són dos llocs molt turístics, de fet en aquest post no us explicarem masses coses perquè hi ha milers de post on trobareu aquesta informació.

Aquests són dos llocs en els quals es nota l’impacte del turisme que creix de manera desmesurada. Cinc anys enrere ningú sabia d’aquests llocs i ara, en part a la difusió de fotografies a les xarxes socials aquests llocs reben milers de turistes diàriament. Les furgonetes dels tours omplen els estacionaments i els seus grups de 15/25 passatgers envaeixen com a ramats l’espai.

Ho sabíem i ho vam intentar evitar encara que només ho vam aconseguir parcialment. 

Data realització del viatge: 09/07/2019

Com visitar Moray i Maras per lliure

Per anar a Moray i Maras heu d’agafar un minibus al carrer pavitos de cusco direcció a Ollaytatambo i demanar-li al conductor que us baixi en el “ramal de maras”.

El preu del trajecte és de 6 sols i trigareu uns 45 minuts a arribar.

En el ramal ens vam trobar amb dos argentins, una mare i el seu fill amb els qui vam decidir compartir un taxi. El taxista ens va portar del ramal a Moray, es va esperar aquí 45 minuts i després ens va portar a les salineres de maras on ens va esperar 45 minuts mes abans de retornar-nos al ramal. Ens va cobrar després de negociar molt 15 sols per persona.

Si estàs planificant el teu proper viatge a Perú, passa a veure les altres entrades.

> Dubtes? Segueix-nos i contacta'ns!

> T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la!