Beure Pisco a Perú

Estàvem en Ica per a visitar el Cañón de los Perdidos i aprofitem que als voltants de Ica hi ha moltes destil·leries que fabriquen Pisco per a anar a conèixer el procés d’elaboració i  beure Pisco a Perú.

Data realització del viatge: 23/07/2019

Vam dormir una nit més a Ica i l’endemà vam anar pel nostre compte a beure Pisco en taxi col·lectiu a conèixer el procés d’elaboració del Pisco a Perú.

Encara que també hi ha la possibilitat de contractar un tour que et porta a diversos cellers/destil·leries, nosaltres vam decidim anar pel nostre compte fins a la Bodega El Catador.

BEURE PISCO A PERÚ: BODEGA EL CATADOR

Això d’anar de cellers ens agrada molt, a Mendoza   ens ho vam passar genial per les rutes del vi. Així que vam decidim beure Pisco a Perú.

El Celler El Catador resulta compartir lloc amb altres cellers i lluny del que ens havíem imaginat era un lloc molt turístic enfocat a vendre pisco en totes les seves varietats i derivats.

Tot i això, ja érem allà així que vam entrar a El Catador i vam preguntar per la visita guiada.

beber pisco en peru

La visita guiada dura uns 40 minuts però ens va agradar molt. 

No has d’esperar a cap grup, una noia ens va fer de guia només a nosaltres de forma totalment gratuïta.

T’expliquen que abans la destil·leria pertanyia a una sola família però amb la mort del progenitor els fills es van dividir les vinyes i van canviar el nom a la destil·leria.

A part, t’ensenyen les diferents fases de destil·lació fins a obtenir el Pisco ( quantes coses bones surten del raïm, eh!).

Ens van ensenyar els alambins on es produeix la fermentació i a la foto us ensenyem els atuells de ceràmica que s’usen per a reposar el pisco.

Al final de la visita t’ofereixen beure un Pisco, bé, ens van donar a provar tres piscos diferents.

bodega el catador pisco

RECEPTA PER PREPARAR

PISCO SOUR
  • PISCO
  • CLARA DE HUEVO
  • LIMÓN
  • ANGOSTURA
  • JARABE DE GOMA

Escolta, si t’estàs a punt de beure un pisco has de tenir la panxa plena, delecta la gastronomia peruana a Arequipa.

> Dubtes? Segueix-nos i contacta'ns!

> T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la!