Aeroport Ezeiza de Buenos Aires

L’Aeroport d’Ezeiza de Buenos Aires serà el vostre primer contacte amb la ciutat, en aquest post us ensenyem com anar fins al centre de la capital portenya de la forma més barata.

Les maneres més fàcils no sempre són les més barates, agafar un ‘shuttle’ des de l’Aeroport Ezeiza de Buenos Aires al centre costa uns 300 pesos argentins per persona (uns 7 euros). Nosaltres vam fer el trajecte per uns 22 pesos per persona. Això és el que vam fer:

Per començar necessites pesos argentins. A la terminal on arriben els vols internacionals hi ha un Banco Nacional de Argentina, queda amagat (heu de preguntar). Després vam veure que anant cap a la Terminal C n’hi ha un altre. Prepareu-vos per fer molta cua! Nosaltres hi vam estar-hi quasi una hora.

Quan tingueu els diners, dirigiu-vos al quiosc petit que queda a l’esquerra, a prop de la sortida. Allà podeu comprar la targeta SUBE per 75 pesos argentins. Us la venen els nois del quiosc i després es recarrega en una màquina que hi ha al davant. El mínim de pesos per carregar són 5 pesos. És una targeta unipersonal.

Amb aquesta targeta podeu fer servir els autobusos i el metro de la ciutat, només cal anar-la carregant. Hi ha més ciutats d’argentina que utilitzen la targeta SUBE, no la tireu!

La parada del bus número 8 es troba al carrer, anant direcció a la Terminal C. Si no ho trobeu pregunteu pel ‘colectivo 8’ i us ajudaran. És el bus que agafen els treballadors de l’aeroport per anar de la feina a casa.

El ‘colectivo 8’ té dos opcions, la més barata costa uns 18 pesos i fa un trajecte de 2 hores fins al centre de Buenos Aires. L’altre passa per l’autopista i fa el trajecte en 40 minuts. El bus té un cartell que indica si és el 8 semi-ràpid o no.

La parada final del 8 semi-ràpid és Plaza de Mayo, des d’on podeu agafar el metro o bus per anar al vostre allotjament.

Ara que ja sabeu com anar de l’Aeroport Ezeiza de Buenos Aires al centre de la ciutat potser us interessa saber què fer a la capital. Anem-hi?

> Dubtes? Segueix-nos i contacta'ns!

> T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la!