Imprescindibles de Praga

Aneu a Praga i només teniu un parell de dies, en aquest post trobareu el que no us podeu perdre. Descobreix els imprescindibles de Praga amb nosaltres.

1. Charle's Bridge

El icònic pont de Carles està ple de gom a gom quasi sempre. Visiteu-lo a les 7 del matí i així el tindreu per vosaltres sols. De debò, no ens cansem de repetir-ho, fer l’esforç de llevar-se aviat durant els viatges sempre té conseqüències bones: el dia es fa més llarg, gaudeixes de llocs abans que els tours hi arribin i veus les sortides de Sol més maques.

2. Catedral de San Vito

D’acord, la Sagrada Familia és preciosa això no ho neguem, però la Catedral de San Vito ( segons la Mireia) li pot fer ombra, no us quedeu només veient l’exterior. L’interior us deixarà impressionats. 

3. Bunquer comunista

A sota de l’Hotel Jalta s’hi amaga un antic búnquer comunista, només accessible a través de tours guiats. Si us interessa la història, la veritat és que el tour és molt complet i a més a més la visita al Búnker és espectacular. Té un munt d’elements, vestits, màsqueres, armament,etc.

4. Biblioteca Strahov

És un biblioteca molt bonica, pero no es poden fer fotos, així que us deixem aquest enllaç perque us en feu una idea i decidiu si val la pena anar-hi o no. Nosaltres estem tant enamorats de les biblioteques que podríem fer una volta al món de biblioteca en biblioteca.

5. Plaça Stare Mesto. Rellotge astronòmic

Tot i que nosaltres el vam veure en obres, és un dels atractius de Praga i la plaça està plena de vida a totes hores.

Vols saber quin va ser el nostre itinerari de Praga, doncs passat per la nostra entrada sobre Què veure a Praga.

> Dubtes? Segueix-nos i contacta'ns!

> T'ha agradat l'entrada? Comparteix-la!